F.A.Q.

Een Baby Spa is een Spa speciaal voor baby’s. Hier kan je baby floaten, en genieten van een speciale babymassage. 

Floaten (drijven) in een Baby Spa is dé nieuwe rage in Nederland. De baby drijft in een warm bad met HydroMassage-stralen met een nekfloat (drijf-band). Ook draagt de baby een zwemluier. Floaten is niet alleen ontspannend, maar ook goed voor de gezondheid en ontwikkeling van de baby.

Floaten is geschikt voor baby’s vanaf 2 weken tot ongeveer 8 maanden oud. Vanaf 8 tot 12 maanden gebruiken we een andere band, omdat het kindje dan met de voetjes bij de bodem kan komen.

 

Je kunt maximaal 24-uur van te voren een afspraak wijzigen of annuleren. Dit kan uitsluitend door middel van een e-mail naar info@bambinibabyspa.nl.

Wil je binnen 24-uur van te voren verplaatsen? Dit is eventueel in overleg mogelijk. Bij afzeggingen binnen 24-uur brengen wij de volledige kosten in rekening.

Dat kan zeker! Gemakkelijk online. Alles over onze Gift Card en het bestellen ervan vind je op deze pagina.

Bij bepaalde symptomen of gevallen is het niet toegestaan om te floaten:

  • koorts
  • griep
  • acute infecties
  • infectieziekten
  • eerste 24 uur na vaccinatie
  • open wonden of huidirritaties
  • kanker
  • hoge bloeddruk
  • hartklachten
  • (heupafwijking alleen in overleg)
 
Raadpleeg bij twijfel altijd een arts. 

Het is verstandig om maximaal één uur voor aanvang van het floaten te voeden. Het is mogelijk om na de sessie bij ons te voeden/kolven. Hier is ruimte voor beschikbaar.

Een sessie duurt 45-60 minuten, afhankelijk van uw keuze. Tijdens een sessie wordt er 15-30 minuten gefloat, afhankelijk van hoe lang de baby het volhoudt. Bekijk de arrangementen voor de verschillende sessies.

Ja, iedere baby start in een vers bad met speciaal gezuiverd water.

Dit verschilt per sessie. Naar standaard sessies voor 1 baby mogen maximaal 2 volwassenen mee. Er mogen geen kinderen mee.

Indien je een duo sessie boekt mogen er in totaal 4 volwassenen mee.

Bij een privé-sessie is de hele spa voor jou gereserveerd. Er mogen maximaal 6 volwassenen mee. Meer volwassenen in overleg.

We vinden het belangrijk om de volle aandacht te geven aan het kindje in bad. Daarom verzoeken wij je andere kinderen niet mee te nemen naar de Spa. 

Indien je een privé-sessie hebt geboekt, is het geen probleem om andere kind(eren) mee te nemen.

Er zit geen zeep of chloor in het water. Het water is speciaal gezuiverd. Daarom is het geen probleem om met eczeem te floaten. Mochten wij bemerken dat de baby het niet prettig vind, stoppen we accuut met de floatsessie.