Baby Spa

Alles over floaten

Floaten (drijven) in een Baby Spa is dé nieuwe rage in Nederland. De baby drijft in een warm bad met HydroMassage-stralen met een nekfloat (drijf-band). Ook draagt de baby een zwemluier. Floaten is niet alleen ontspannend, maar ook goed voor de gezondheid en ontwikkeling van de baby. Floaten is geschikt voor baby’s vanaf 2 weken tot ongeveer 8 maanden oud. Vanaf 8 tot 12 maanden gebruiken we een andere band, omdat het kindje dan met de voetjes bij de bodem kan komen.

De voordelen

Naast dat het natuurlijk heel erg leuk is om je kindje in zo’n badje te zien genieten, heeft het floaten in een baby spa ook verschillende voordelen.

Wij maken uitsluitend gebruik van natuurlijke en ongevaarlijke producten. Ook de schoonmaak van zowel de salon als de baden gebeurt met speciale veilige schoonmaakmiddelen.
Al onze medewerkers hebben ruime ervaring met baby’s.

Baby massage

De massage vind plaats na afloop van het floaten. Je masseert de baby zelf, onder onze begeleiding. Wij laten je door middel van een speciale pop zien hoe je de massage zelf uit kunt voeren. Zo kun je de massage later zelf thuis herhalen. Bij de massage zit een 100% natuurlijke speciale baby-massageolie inbegrepen.
 
Na de massage mag je je baby weer aankleden, de sessie zit erop.