Baby Spa Kadobon

Origineel kraamkado

Floaten (drijven) bij een Baby Spa is dé nieuwe babyrage in Nederland. Jouw baby drijft in een heerlijk warm bad met HydroMassage-stralen met een nekfloat (drijf-band). Een floatsessie is dan ook een super populair kraamkado! Een Baby Spa Kadobon koop je gemakkelijk online bij Bambini Baby Spa Amersfoort. De kadobon wordt extra leuk verpakt, en kan worden verzonden of afgehaald in de Spa. Een Baby Spa Kadobon is bijvoorbeeld uitermate geschikt als Gender Reveal-, Babyshower-, of Kraamkado.

De waarde van een Baby Spa Kadobon

Wij bieden diverse arrangementen bij de eerste Baby Spa Amersfoort. Al deze arrangementen kan je selecteren als waarde van de kadobon. Daarnaast is het ook mogelijk om een bedrag te kiezen voor de Baby Spa Kadobon.

Voordelen van een Baby Spa

Naast dat het natuurlijk heel erg leuk is om je kleintje te zien genieten van het bad, heeft het floaten in een ook nog eens verschillende voordelen.

Wij maken uitsluitend gebruik van natuurlijke en ongevaarlijke producten. Ook de schoonmaak van zowel de salon als de baden gebeurt met speciale veilige schoonmaakmiddelen.
Al onze medewerkers hebben ruime ervaring met baby’s.

Origineel Kraamkado

Een cadeaubon voor de Baby Spa is natuurlijk een super origineel en leuk kraamkado. Je kunt dit kado geven bij verschillende gelegenheden. Denk aan een Gender Reveal party, een Babyshower, na de geboorte of ‘gewoon’ als presentje.
Ben je op zoek naar leuke versieringen voor een van deze gelegenheden? Kijk dan vooral eens op de website van PartyPro, net als Bambini Baby Spa een Amersfoorts bedrijf.

Veel gestelde vragen

Je kunt voor onze cadeaubon zelf een waarde kiezen. Dit kan in geld zijn, maar ook in een arrangement.

Ja zeker! Voor slechts €3,95 versturen wij de Kadobon naar een adres naar keuze.

Floaten is geschikt voor baby’s vanaf 2 weken tot ongeveer 8 maanden oud. Vanaf 8 tot 12 maanden gebruiken we een andere band, omdat het kindje dan met de voetjes bij de bodem kan komen.

 

Wij pakken de kadobon altijd leuk in. Je kiest zelf of het kado wordt gegeven aan een meisje, jongen of neutraal. Ook kun je aangeven voor welke gelegenheid de kadobon bestemd is.

Baby Spa Kadobon

Bambini Baby Spa Kadobon

Wees welkom!

De laatste tijd is het hot and happening; de Baby Spa! Bij Bambini Baby Spa Amersfoort kun je je geluk niet op. Wij zijn de allereerste Baby Spa in Amersfoort! Wij hebben een knusse, lichte en schone ruimte in Amersfoort (Kattenbroek) waar je heerlijk kunt komen ontspannen met je kroost. Vanwege onze zeer ruime ervaring in de kraamzorg weten wij wel hoe we met jouw kleintje om moeten gaan. Je kunt dan ook met een gerust hart komen floaten!

Wist je dat.. je ook bij ons terecht kunt voor een Dubbel Date? Hoe leuk is dat! Samen met een vriend(in) en zijn/haar kleintje lekker floaten. De gehele Spa is dan voor jullie. Beide baby’s beginnen in hun eigen bad. Nadat ze lekker in alle vrijheid hebben kunnen floaten, kijken we of de baby’s ook samen in één bad willen. Insta-time! Ook wij leggen dit onvergetelijke moment voor je vast. Bij iedere sessie ontvang je van ons namelijk een prachtig afgedrukte foto voor mee naar huis!