Baby Spa Amersfoort

Baby floaten Amersfoort

Floaten (drijven) bij Baby Spa Amersfoort is dé nieuwe rage in Amersfoort. Jouw baby drijft in een heerlijk warm bad met HydroMassage-stralen met een nekfloat (drijf-band). Ook draagt de baby een zwemluier. De floatsessie duurt gemiddeld zo’n 15 tot 30 minuten, afhankelijk van hoe lang je baby het vol houdt bij Bambini Baby Spa Amersfoort. Floaten is niet alleen ontspannend voor je kleine, maar ook goed voor de gezondheid en ontwikkeling van de baby. Floaten is geschikt voor baby’s vanaf 2 weken tot ongeveer 8 maanden oud. Vanaf 8 tot 12 maanden gebruiken we een andere band, omdat het kindje dan met de voetjes bij de bodem kan komen.

Arrangementen

Wij bieden diverse arrangementen bij de eerste Baby Spa Amersfoort. Bambini Baby Spa zit gevestigd in de wijk Kattenbroek, vlakbij Vathorst. Ook kun je bij Bambini Baby Spa Amersfoort super leuke Gift Cards aanschaffen. Super leuk als bijvoorbeeld kraamkado!

Voordelen Baby Spa Amersfoort

Naast dat het natuurlijk heel erg leuk is om je kindje in zo’n badje te zien genieten, heeft het floaten in een baby spa ook verschillende voordelen.

Wij maken uitsluitend gebruik van natuurlijke en ongevaarlijke producten. Ook de schoonmaak van zowel de salon als de baden gebeurt met speciale veilige schoonmaakmiddelen.
Al onze medewerkers hebben ruime ervaring met baby’s.

Baby massage

De massage vind plaats na afloop van het floaten. Je masseert de baby zelf, onder onze begeleiding. Wij laten je door middel van een speciale pop zien hoe je de massage zelf uit kunt voeren. Bij de massage zit een 100% natuurlijke speciale baby-massageolie inbegrepen.
 
Na de massage mag je je baby weer aankleden, de sessie zit erop.

Veel gestelde vragen

Een Baby Spa is een Spa speciaal voor baby’s. Hier kan je baby floaten, en genieten van een speciale babymassage. 

Floaten (drijven) in een Baby Spa is dé nieuwe rage in Nederland. De baby drijft in een warm bad met HydroMassage-stralen met een nekfloat (drijf-band). Ook draagt de baby een zwemluier. Floaten is niet alleen ontspannend, maar ook goed voor de gezondheid en ontwikkeling van de baby.

Floaten is geschikt voor baby’s vanaf 2 weken tot ongeveer 8 maanden oud. Vanaf 8 tot 12 maanden gebruiken we een andere band, omdat het kindje dan met de voetjes bij de bodem kan komen.

 

Een sessie duurt 45-60 minuten, afhankelijk van uw keuze. Tijdens een sessie wordt er 15-30 minuten gefloat, afhankelijk van hoe lang de baby het volhoudt. Bekijk de arrangementen voor de verschillende sessies.

Baby Spa Amersfoort

Bambini Baby Spa Amersfoort

Wees welkom!

De laatste tijd is het hot and happening; de Baby Spa! Bij Bambini Baby Spa Amersfoort kun je je geluk niet op. Wij zijn de allereerste Baby Spa in Amersfoort! Wij hebben een knusse, lichte en schone ruimte in Amersfoort (Kattenbroek) waar je heerlijk kunt komen ontspannen met je kroost. Vanwege onze zeer ruime ervaring in de kraamzorg weten wij wel hoe we met jouw kleintje om moeten gaan. Je kunt dan ook met een gerust hart komen floaten!

Wist je dat.. je ook bij ons terecht kunt voor een Dubbel Date? Hoe leuk is dat! Samen met een vriend(in) en zijn/haar kleintje lekker floaten. De gehele Spa is dan voor jullie. Beide baby’s beginnen in hun eigen bad. Nadat ze lekker in alle vrijheid hebben kunnen floaten, kijken we of de baby’s ook samen in één bad willen. Insta-time! Ook wij leggen dit onvergetelijke moment voor je vast. Bij iedere sessie ontvang je van ons namelijk een prachtig afgedrukte foto voor mee naar huis!